Carpfishing in the CONCRETE JUNGLE – part 1
Er staat wederom een mega dikke karper avontuur voor jullie klaar. karper vissen in de betonnen jungle met de boot. in deze video word er wederom keihard gewerkt, en gevist om prachtige karpers te vangen. ik kan jullie alvast verklappen dat dit meer dan gelukt is. volschub karpers, rijenkarpers, of gewoon een mega dikke project spiegel van tegen de 20 kilo het zit allemaal in deze video!!! KIJKEN DUSSS en vergeet deze video niet te LIKE en uiteraard op onze YouTube kanaal te abonneren want deel 2 komt er ook aan, en dit is ook een aflevering die je niet wilt missen!!!
#BoezemBaits #When_Quality_Must_Be_Perfect #BoezemBaits #When_Quality_Must_Be_Perfect
Check onze ijzersterke range op www.boezembaits.nl of in dierenspeciaalzaak Salty aan de Johan huizingalaan 79 in Amsterdam

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Boezembaits, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karper avontuur vanaf een boot * MONSTER KARPER SESSIE IN NEDERLAND * The concrete jungle appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karper avontuur vanaf een boot * MONSTER KARPER SESSIE IN NEDERLAND * The concrete jungle
Getagd op: