Beg april mochten wij deelnemen aan de CarpTwenty Cup. De eerste keer dat dit werd georganiseerd als opening van het seizoen op CarpTwenty. De omstandigheden waren mega taai. Sneeuw, hagel en ijskoude wind en nachtvorst tot min 7!! alles kwam voorbij dit weekend. Tocht werd er vis gevangen en een hele mooie ook.

Helaas is de kwaliteit van de video wat minder. door de kou en te snel weer de warme is zijn de Sd kaarten helaas beschadigd geraakt..

Gelukkig hebben we een deel terug weten te krijgen.

Welkom op het YouTube kanaal van visstekje.nl.

Ik neem jullie graag mee in mijn visserij om de passie die ik heb voor het vissen ( voornamelijk karper ) te delen met jullie. We proberen elke week een leuke en ook informatieve video te uploaden.

Voor samenwerkingen of zakelijke vragen kunt u mailen naar henryhummel1980@gmail.com

#karper #karpervissen #vissenopkarper

Volg ons verder op

Facebook : https://www.facebook.com/visstekje/
Instagram: https://www.instagram.com/visstekje/
Website : www.visstekje.nl

De door ons gebruikte boilies zijn van Arma Baits: Voor meer info kunt u ons mailen op henryhummel1980@gmail.com

De door ons gebruikte materialen om te filmen zijn

Canon G7x M2 :
Canon 80d
Sigma art 35mm f1.4
Tamron 10-24 f3.5-f4.5
Rode Mic
Go pro hero 5

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van visstekje.nl, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 2 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KARPERVISSEN : EEN BIJNA 50 PONDER TIJDENS DE CARPTWENTY CUP | Vissen op CarpTwenty appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KARPERVISSEN : EEN BIJNA 50 PONDER TIJDENS DE CARPTWENTY CUP | Vissen op CarpTwenty
Getagd op: