Uiteraard hebben wij raadslid Kjell (wie was het ook alweer?) gevraagd waarom hij in Almere Deze Week (digitaal) van 10 oktober jl. schrijft dat onze HSV ‘kritiekloos leugens verkondigt’, misschien dat hij die uitspraak nog even kon onderbouwen? Uiteraard kan en wil Kjell dat niet. Het betrof hier volgens eigen zeggen bovendien een Twitterbericht wat zomaar door de krant is overgenomen en blijkbaar mag je volgens Kjell op Twitter wél alles uitkramen zonder enige onderbouwing.

Vervolgens verschuilt hij zich achter de woordvoerder dierenwelzijn van de PvdD die in allerhaast (op 15 oktober, dezelfde dag waarop wij Kjell aanschreven) een broddelstukje zonder concrete onderbouwing (zal de echte kennis überhaupt wel aanwezig zijn?) op de website van de PvdD heeft geplaatst, ondersteund door maar liefst 10 bronnen waarvan er 5 naar precies dezelfde dubieuze pagina leiden en de rest nou ook niet echt toonaangevende literatuur bevat. Tis vooral meningen, antropomorfisch denken en niet onderbouwde standpunten.

Nu eerst herfstvakantie, daarna volgt een reactie naar Kjell die hij waarschijnlijk ook weer heel snel zal doorschuiven.

The post Nog even over Kjell …….. appeared first on HSV Almere.Source: HSVOG

Nog even over Kjell ……..
Getagd op:
%d bloggers liken dit: