Wij als karpervisser proberen altijd een zekerheid in te bouwen binnen onze visserij. Of dat nu gaat om ‘die ene rig’ of dat goede stekkie, behaalde resultaten in het verleden bieden altijd houvast. Wij zoeken dat in aas, boilies wel te verstaan. Bieden die resultaten dan ook garantie voor in de toekomst? Nee! Wij denken door continue te blijven anticiperen op de voedselbehoefte van de karper het hele jaar door scherper te kunnen vissen. Boiliepraat 1.0 en een aantal vis sessies verder is hier weer een nieuwe video. Tikkeltje anders, maar wel boordevol meningen en informatie. Heb je nog vragen? Stel ze in de comments en geef de video een dikke LIKE!
Tot de volgende video,

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post VOEREN VS INSTANT | KARPERVISSEN IN DE HERFST appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

VOEREN VS INSTANT | KARPERVISSEN IN DE HERFST
Getagd op: