Mede door de uitmuntende resultaten die Danny Fairbrass in de Underwater films 7 en 8 behaalde is de IQ D-rig tijdens die periode erg populair geworden. De anti tangle eigenschappen die ervoor zorgen dat de onderlijn vrijwel niet in de war kan raken zijn een van de voordelen. En tijdens de onderwaterbeelden is ook gebleken dat de presentatie gecombineerd met een langzaam zinkend wafter zeer snel prikt in de karperbek.

De rig laat zich perfect vissen met langzaam zinkend haakaas zoals wafters, Fake Food en uitgebalanceerde partikels zoals tijgernoten gevuld met kurk.

Voor het volgen van de stappen heb je de volgende items nodig:

* Korda IQ2 15lb
* Korda Kurv Shank haakmaat 4
* Korda Micro Rig Swivel
* Korda Sinker
* Korda Baitfloss

In de “Stap Voor Stap Uitgelegd” playlist tref je video’s aan waarin we op een duidelijke manier uitleggen hoe je montages in elkaar zet, onderlijnen knoopt en het maximale uit je end tackle haalt. Het zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen en ze zijn volledig gericht op het helpen van karpervissers om meer vis te vangen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 6 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post De beste rig uit de Korda Underwater 7 & 8 video’s – Stap voor stap uitgelegd appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

De beste rig uit de Korda Underwater 7 & 8 video’s – Stap voor stap uitgelegd
Getagd op: