Karpervissen in het najaar is tegenwoordig een hele strijd, vele wateren liggen snel stil door het vele voer. Toch valt er met enige moeite toch wel iets te forceren. Deze keer een mega snoek op een pop upje en toch een paar mooie vissen op het einde.

Welkom op het kanaal van visstekje.nl. Op ons kanaal staat het karpervissen centraal, maar het vissen op roofvis blijft zeker leuk.
Al vanaf 1991 heeft het karpervissen mij in de greep en vanaf 2017 zijn we gestart met het maken #likeEnAbonneer

#karpervissen #karper

Even Voorstellen

Mijn naam is Henry Hummel en ondertussen al weer ruim 40 jaar oud. Ik ben getrouwd en ruim 20 jaar samen met mijn partner. Samen hebben we vijf kinderen en een runnen we een eigen bedrijf. ( www.ontruimingsdienstnoord.nl )
Ik probeer elke week 1 nachtje in te plannen of twee korte sessies van maximaal 4/5 uurtjes.
Vissen is altijd een groot deel van mijn leven geweest en ik vis al zolang ik mijn zwemdiploma’s heb. Vissen is voor mij meer dan vangen alleen, het buitenleven, het maken van plannen, het creëren van goed aas, de natuur en de bijzondere momenten vroeg in de ochtend tijdens het eerste licht, maken het voor mij een onweerstaanbare hobby die me telkens weer naar de waterkant trekt.

#karpervissen #karper

Samenwerkingen :

Mocht er interesse zijn in een samenwerking stuur dan een mailtje naar henryhummel1980@gmail.com. U krijg van ons dan een voor dat moment actuele mediakit waarin we aangeven wat ons bereik is op dat moment.

Website

Op onze website www.visstekje.nl vind je een aardige verzameling leerzame artikelen die jou verder kunnen helpen in jou visserij. Wil jij nu graag zelf een keer een artikel schrijven mail dit dan naar henryhummel1980@gmail.com

Veel Gebruikte Materialen

Cw Bow maatje 6
Korda Choddy maatje 6
Esp Tungsten loaded Coddy Silt x stiff
PB safety lead clip
Pole Position drop down unleaded leader 65lbs
Secret Squirrel Pop Ups en wafters ( billing Gate en Yellow Fella )
Aas zelf gedraaid
Hoofdlijn Berkley CF600 40/00 of Korda Subbraid 20lbs
Beetmelder wolf Icon Qi
Hengels Wolf X3k 12ft 3lbs

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van visstekje.nl, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KARPERVISSEN IN HET NAJAAR | MEGA SNOEK OP EEN POP UP !!! en ook karper | appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KARPERVISSEN IN HET NAJAAR | MEGA SNOEK OP EEN POP UP !!! en ook karper |
Getagd op: