Al lid van onze Facebook pagina om mee te doen met de GIVE AWAY ???

Ja beste carp anglers, ook voor ons is dit alweer de laatste video van 2022 en gaan wij 2 MEGA sterke combi deals weg geven ( KRILL MUSSEL EXTREME )! wij sluiten het jaar af met een Carpfishing in the Lowlands – PART 8.
Uiteraard is ook dit weer een video met extreem veel aanbeten!!! zeker als je mee neemt dat er in totaal 23 uur is gevist, dit verdeeld over 2 verschillende karper sessies, een November sessie, en een recente December sessie. Leun achterover met een bak popcorn en een glaasje limonade, en veel kijkplezier

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Boezembaits, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Nederlandse prachtige spiegelkarpers – Carpfishing in the Lowlands – PART 8 appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Nederlandse prachtige spiegelkarpers – Carpfishing in the Lowlands – PART 8
Getagd op: