Het nieuwe jaar nadert met rasse schreden, en hoewel de weersomstandigheden voor de meeste sportvissers niet echt uitnodigen om naar de waterkant te gaan zitten we bij HSV Almere zeker niet stil. Momenteel zijn we bijzonder hard bezig met het plannen van activiteiten voor 2023, en omdat bestuur en vrijwilligers nagenoeg allemaal nog gewoon op de werkvloer verwacht worden is dat best wel een beetje puzzelen.

Ondanks dat zijn we erin geslaagd om met passen en meten óók voor 2023 weer veel activiteiten te organiseren. Ik noem dan b.v. 7 tot 9 activiteiten voor onze jeugd, zowel op Toms Creek als op Overgooi, maar dit jaar hebben we ook weer een heuse mini competitie van 4 wedstrijden op verschillende wateren binnen Almere. Daarnaast heeft de roofviscommissie al een 6-tal wedstrijden online staan, en wat dacht u van 4 karperwedstrijden (2 dagwedstrijden en 2 meerdaagse wedstrijden) die ook dit jaar weer voor het goede doel gevist worden? Of gaat u liever feederen? 3 losse wedstrijden, 1 nachtwedstrijd en een competitie van 6 wedstrijden, hoe mooi is dat?

Oók in 2023 is deelname aan alle activiteiten weer kosteloos maar deelname is (uitgezonderd bij de jeugd) wel weer alleen voor leden van HSV Almere. Lid worden? Dat kan heel simpel via deze link. Daarnaast is het allemaal bijzonder laagdrempelig, iedereen kan moeiteloos meedoen. Meer info volgt de komende maanden, hopelijk zit er ook voor u iets moois tussen.

The post Activiteiten 2023 appeared first on HSV Almere.Source: HSVOG

Activiteiten 2023
Getagd op:
%d bloggers liken dit: