De maand November was goed, heel goed! Instant viste we enkele losse sessies van stek naar stek, maximaal 2 uurtjes kreeg het de kans. Op deze manier kun je zomaar met je neus in de boter vallen! We wisten snel en goed vis te vangen, dat alles zien jullie in een nieuwe video: Stekhoppen in November!
_____________________________________

Vrijdag 16 December om 16.00 komt DE video van het jaar online! Kanaalobsessies 2022 is een feit en word de bruutste film ooit!🍿
Samen met twee vrienden pakken we het kanaal een jaar lang aan. Ik kan niet wachten jullie dit met jullie te delen! Ons beste jaar ooit.
_______________________________________
#karpervissen #karper #vissen

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 38 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post STEKHOPPEN IN NOVEMBER | KARPERVISSEN IN KOU! appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

STEKHOPPEN IN NOVEMBER | KARPERVISSEN IN KOU!
Getagd op: