Waterwolf 2.0 Onderwater Camera 1080P

De verbeterde Water Wolf 2.0 versie heeft extra scherpe beeldkwaliteit van maar liefst 1080K, ook wel Full HD genoemd. Deze waterwolf camera is tot 100m 100% waterdicht en heeft nu ook een markeringsindicator voor 100% batterijlading. Daarnaast is hij nog schokbestendiger.

De Water Wolf 2.0 komt in een robuuste CamoTech Green kleurige behuizing en heeft een anti-wobbling design voor uitermate rustig beeld. Je kunt hem bijvoorbeeld inzetten voor het trollen met kunstaas, werpen, doodaas vissen of bij het karpervissen. Tevens is deze waterwolf camera ook uitermate geschikt om een toffe onderwaterfilm te maken van de release van jouw droomvangst.

En na een lange sessie is er niets leuker dan nog even rustig de “onderwaterfilm” van die dag terug te kijken. Vaak zijn er toch meer dingen gebeurd dan je dacht. En van die zaken leer je veel. Zo kun je de volgende keer je aanbieding weer perfectioneren of die hotspot nog een paar keer trollend proberen. Top product uit Denemarken!

Specificaties

– Aantal stuks per verpakking: 1
-Full HD 1080P-video
-Automatische witbalans
 -Uitstekende prestaties bij weinig licht
-Waterdicht tot 100 meter
-Hoge schokbestendigheid
-Low Lux-technologie
-Perfect voor zowel trollen als werpen
-Full color beelden
-Groothoek Lens 120 x 90 graden
-Ingebouwde microfoon
-Ontworpen en ontwikkeld in Denemarken
-Super anti-wobling retrieve
-Tot 3,5 uur opnametijd
-CamoTech Green kleurige behuizing

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Source: Tijgernoten nieuwe producten

Waterwolf 2.0 Onderwater Camera 1080P
Getagd op:
%d bloggers liken dit: