Een jaar lang karpervissen op het kanaal, dat is waar deze video over gaat. Een jaar lang vis ik samen met mijn vrienden Jan en Remco op hetzelfde stuk boezem water en delen we alle informatie met elkaar. Dit openbare vaarwater staat garant voor stroming, meerval, drijfvuil en is zeker niet gemakkelijk. Honderden kilometers aan water, aangrenzend aan grote meren kunnen de karpers hier letterlijk overal zijn. De zoektocht gaat van start!

Samen zijn wij bijna elke dag aan het water en staan we dit jaar voor een enorme uitdaging. Door verandering van tactiek, aas en aanpak beginnen we in de winter van 2021 aan deze missie: 12 maanden investeren en keihard vissen. Informatie verzamelen en alles delen met elkaar.

Dat dit er voor gezorgd heeft dat wij alle drie ons beste jaar ooit beleven hadden wij nooit durven dromen. Met meer dan 300 karpers in 12 maanden en vele hoogtepunten staat hier een MEGA film voor jullie klaar. Is dit de beste video op mijn YouTube kanaal ooit? Na bijna zes weken editten is #kanaalobsessies een feit en ik hoop dat jullie net zo kunnen genieten van ons avontuur als dat wij hebben gedaan.

Ik zou het enorm waarderen als jullie de video tof vonden een ‘duimpje omhoog’ te geven. en een leuke comment achter te laten. Dat motiveert enorm voor aankomend jaar 2023, waar we met de informatie van afgelopen jaar weer verder mee gaan.
Tevens helpt het de video ook weer extra zichtbaar te worden op YouTube, dat succes moeten we doorzetten 😉

Special thanks to: voor het mede mogelijk maken van dit onvergetelijke jaar.

@PolePositon-Grade
@MTCBaitsOfficial
@Visaasonline
@Buydeeper
@NavigatorBaitboats
@KWO-Community

Natuurlijk ook namens ons drieën bedankt voor het kijken naar een voor ons onvergetelijke avontuur en de ontelbaar veel mooie momenten. Dit is vissen…

Dit is KANAALOBSESSIES 2022 !!!!!!!
___________________________________________________________________________________________

#karpervissen #rubencarplife

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 31 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KANAALOBSESSIES 2022 | KARPERVISSEN OP HET KANAAL appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KANAALOBSESSIES 2022 | KARPERVISSEN OP HET KANAAL
Getagd op: