De Slip D rig is de laatste jaren toenemend populair geworden. En ook binnen het Korda team groeit de groep liefhebbers. Zo gebruikt Darrell Peck al enkele jaren een variant van de Slip D rig die deze combineert met de eigenschappen van een Multi Rig. Door de haak in een lus te plaatsen is het mogelijk om deze net zoals bij de bekende Spinner/Ronnie onderlijn snel te wisselen. Dit maakt deze variant van de Slip D rig uitermate gebruiksvriendelijk en een perfecte partner in crime voor het vissen met haakaas zoals wafters, uitgebalanceerde tijgernoten en bijvoorbeeld ook plastic Fake Food.

Voor het volgen van de stappen heb je de volgende items nodig:
* 20lb Boom
* Loop Braid
* Wide Gape haakmaat 6
* Medium Shrinktube
* Baitscrew Swivel
* Dark Matter Putty
* Dark Matter Anti Tangle Sleeve Short
* Krimptool
* XS Krimps
* Fine Baiting Needle

In de “Stap Voor Stap Uitgelegd” playlist tref je video’s aan waarin we op een duidelijke manier uitleggen hoe je montages in elkaar zet, onderlijnen knoopt en het maximale uit je end tackle haalt. Het zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen en ze zijn volledig gericht op het helpen van karpervissers om meer vis te vangen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 5 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post De Slip D Combi Rig – Stap voor stap uitgelegd appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

De Slip D Combi Rig – Stap voor stap uitgelegd
Getagd op: