De afgelopen zomer viste Kevin Diederen in zijn vlog een aantal nachten op de prachtige afgraving. En naast dat jullie hebben meegenoten van de vangst van een hele fraaie reeks aan grote karpers kregen we flink wat verzoeken om ook in het late najaar nog eens terug te gaan.

Dus… op speciaal verzoek: Kevin is afgelopen november ondanks een drukke agenda terug gegaan naar het desbetreffende water in de hoop daar deze keer ook weer mooie karpers schaakmat te kunnen zetten. Tijdens drie nachten die Kevin verspreid over twee opeenvolgende sessies vist neemt hij je mee naar de waterkant en laat hij zien hoe hij de visserij aanpakt, de keuzes die hij maakt en is er ook weer een winactie.

In deze Kevin Vlogt maak je kans om een zwarte uitvoering van de Korda Thermolite Puffer Jacket, Burgundy LE Fleece Waterproof Caps plus nog wat end tackle items te winnen. Het zal dus een mooi pretpakket worden!

Om kans te maken op de prijs zal je goed op moeten letten. Want er veranderd subtiel iets aan de set-up van Kevin tijdens de sessies. Of dat tijdens de eerste of de tweede sessie is gaan we niet verklappen. Maar je zal moeten opletten om het te spotten. Denk jij het gezien te hebben? Drop dan in de comments je antwoord.
Maandag 16 januari zullen wij uit de juiste antwoorden een winnaar loten.

Veel succes en kijkplezier!

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 39 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt: vissen op een afgraving tijdens het late najaar appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt: vissen op een afgraving tijdens het late najaar
Getagd op: