De opdracht die Bart kreeg was eenvoudig. Neem de Team Korda Vlog camera mee, ga er in de winter op uit en doe vooral waar je zin in hebt. Maar vergeet het niet te filmen!

Bart Van Bezouw kreeg de vorige winter, om het eens uit te proberen, voor het eerste een vlog camera om zijn ijskoude visserij vast te leggen. En dat is iets dat Bart ook echt doet. Vissen als het ijs en ijskoud is. Want met een drukke, veeleisende baan en een gezinsleven is het wekelijkse nachtje dat hij heeft voor hem van enorme waarde. Dus al zijn de omstandigheden ongunstig. Gevist zal er worden!

Tijdens deze eerste vlog van Bart van Bezouw neemt hij ons mee naar Carplantis. Dit in het noorden van Nederland gelegen water staat zeker niet als makkelijk bekend. Maar de beloningen die er zwemmen zijn groot en een mooie uitdaging. En met toestemming van eigenaar Koos Walters vist Bart er net zoals diverse andere vissers dan ook graag af en toe wat winternachten. En in deze rauwe, niet opgepoetste en vooral ook lekker eerlijke en geheel eigen vlog neemt Bart ons mee tijdens die paar bezoekjes aan dit prachtige water.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen in de winter – Bart Vlogt: Ijskoud vissen op Carplantis appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen in de winter – Bart Vlogt: Ijskoud vissen op Carplantis
Getagd op: