Dank u voor uw uitnodiging. Excuus voor de late reactie. Super dat u zich met de visvereniging inzet voor de promotie van de verkiezingen.

Hoe kijkt BVNL (Belang voor Nederland) aan tegen de hengelsport?
BVNL staat positief tegenover de sportvisserij in Nederland. Sportvisserij is een prachtige sport in de gezonde buitenlucht die daarnaast ook een belangrijke sociale meerwaarde heeft.

Hoe kijkt BVNL (Belang van Nederland) aan tegen het faciliteren van de hengelsport binnen de gemeente en provincie voor met name doelgroepen die aangewezen zijn op voorzieningen?
BVNL zet in al haar standpunten de mens centraal. Dus ook de mindervalide mens. Daarom zien we graag een ruim aanbod aan rolsstoelvriendelijke visvoorzieningen zodat ook de mindervalide visser kan genieten van deze heerlijke sport.

Hoe kijkt BVNL (Belang van Nederland) tegen de maatschappelijke impact van hengelsport op natuurbeleving en bevordering van welzijn van mensen?
BVNL ziet in de hengelsport een kennismaking met de rust en schoonheid van de natuur wat hopelijk leidt tot meer respect voor de natuur. BVNL ziet in de hengelsport een prachtige manier om te ont-stressen. Samen met de gezonde buitenlucht draagt vissen bij aan een gezonde vitale weerbare mens.

Wilt u zich als politieke partij hard maken voor de hengelsport? Hoe doet u dat? En wat verwacht u daarbij van onze HSV?
BVNL wil zich zeker hard maken voor de hengelsport als dat aan de orde is. We zullen in dat geval de meerwaarde van de hengelsport in al haar facetten beargumenteren. Wij zijn ervan overtuigd dat de mens meer in de buitenlucht moet gaan recreëren. Vissen zou daarbij een goede insteek zijn. Daarom zijn we graag het luisterende oor van de hengelsport.

Wat verwacht BVNL terug?
Wij zouden de leden van HSV Almere willen vragen om een kijkje te nemen op de sociale platforms van BVNLFlevoland op Facebook, Twitter en LinkedIn om zo een beeld te krijgen of BVNL de stem waard is voor de Provinciale Staten en het Waterschap.

Met hartelijke groet,

Hans Wortel
Lijsttrekker verkiezingen waterschap Zuiderzeeland
BVNL (Belang van Nederland)
Flevoland

The post BVNL appeared first on HSV Almere.Source: HSVOG

BVNL
Getagd op: