De Algemene Leden Vergadering (ALV) is weer achter de rug. Veel serieuze kwesties passeerden de revue en ook de contributie voor 2024 is vastgesteld. Hoe worden de lidmaatschapsgelden verdeeld, en wat is de invloed hiervan op de contributie?

Een VISpas van HSV Almere kost 27 euro en van die 27 euro dragen wij 15 euro af aan Sportvisserij Nederland en 8 euro aan de Federatie MidWest Nederland. Van iedere verkochte VISpas is dus 4 euro voor onze HSV.

Daar zitten nog wat ‘mitsen en maren’ aan vast maar globaal is dat het. Voor Sportvisserij Nederland blijft de afdracht voor 2024 zoals hij is, Sportvisserij MidWest Nederland is echter voornemens om volgend jaar de afdracht met 2 of 3 euro te verhogen. Dat betekent dat van iedere verkochte VISpas 25 óf 26 euro (wij gokken op het laatste) wordt afgedragen en wij per VISpas 1 of 2 euro overhouden.

Het bestuur van HSV Almere heeft, met instemming van de op de ALV aanwezige leden, ondanks de stijging van de afdracht besloten om hier (weer) niet in mee te gaan en heeft de contributie óók voor 2024 vastgesteld op 27 euro. Wij kiezen er bewust voor om de hengelsport in Almere betaalbaar te houden en de komende jaren te gaan in-teren op eigen vermogen, wij kunnen dat zeker aan!

 

The post Onze contributie óók in 2024 weer op 27 euro!! appeared first on HSV Almere.Source: HSVOG

Onze contributie óók in 2024 weer op 27 euro!!
Getagd op: