Vissen is veel meer dan een hengeltje uitwerpen en met wat mazzel een visje vangen. Vissen is heerlijk aan de waterkant vertoeven maar ook thuis kan je uitstekend met je hobby bezig zijn. Spulletjes onderhouden, nieuwe lijntjes knopen, hengelsportboeken lezen, internet afstruinen voor voertjes en technieken en af en toe gewoon een leuk hebbedingetje aanschaffen.

Vissen is ook, in tegenstelling tot veel andere sporten, heel goed betaalbaar. Voor 27 euro per jaar kunt u bijna overal vissen (geraniums om achter te zitten zijn duurder) en ook het materiaal hoeft echt niet duur te zijn. Er is altijd bij een hengelsportzaak wel een leuke aanbieding te scoren. Onderzoek heeft bovendien uitgewezen dat vissen ook voor dienstslachtoffers met PTSS een uitstekende remedie is en zeker voordelen oplevert voor de mentale gezondheid.

Meedoen aan activiteiten van onze HSV met gelijkgestemden is gratis of bijna gratis en contacten opdoen gaat gemakkelijk en zelfs aan materiaal om met een ‘wedstrijd’ mee te kunnen doen kunnen we u vaak helpen. Voor pensionado’ s (Almere vergrijst) kan het bovendien een zeer positieve uitwerking op de huiselijke sfeer hebben en al helemaal wanneer de partner op een mooie dag gezellig meegaat. En heeft u geen idee wat u nodig heeft en hoe het allemaal werkt? Kom dan eens kijken op een wedstrijd of stuur een mailtje naar info@hsvalmere.nl

 

Kortom, “GA VISSEN!”.

The post GA VISSEN!!!! appeared first on HSV Almere.Source: HSVOG

GA VISSEN!!!!
Getagd op: