Besteboilies.nl , Aanbieders van boilies en overige .

Voerboilies Premium

Deze voerboilies van hoogwaardige kwaliteit bestaan uit verschillende diameters boilies afkomstig van diverse batches. Door voerboilies in bulk te produceren of op grote schaal in te kopen, leveren wij voerboilies van de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Deze voerboilies zijn perfect voor het aanvoeren van een voerstek. Door het toevoegen van verschillende attractieve flavours en diverse voedingsrijke grondstoffen zijn deze boilies zeer geschikt voor de lange voercampagnes.

Doordat deze voerboilies bestaan uit diverse batches, kan de kleur en verhouding van diameters afwijken van de product foto. Onze #voerboilies bestaan uit een mix van verschillende smaken. Ook kan dit product gebroken boilies bevatten.

Specificaties

-Product: voerboilies
-Soort: readymades
-Inhoud: 20KG
-Verpakking: sealzak
-Kleur: mix
-Smaak: mix
-Diameter: mix

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Ook natuurlijk voor onze tijgernoten

 

voerboilies

Het bericht Voerboilies verscheen eerst op Besteboilies.nl.Source: Besteboilies

Voerboilies
Getagd op: