En daar gaan we weer (volledige artikel onderaan de pagina). De gemeente Almere (lees: Marjolein Veenstra van de PvdD) gaat binnenkort uitleggen waarom hengelen ongewenst is. Je vraagt je dan natuurlijk af in wiens ogen dat zo is maar wij zijn vooral bijzonder nieuwsgierig hoé de gemeente Almere (lees: Marjolein Veenstra van de PvdD) dit gaat uitleggen.

Overigens kennen wij Marjolein ondertussen wel dus weten we wat er komen gaat: een verzameling artikeltjes van vooral ene Lynne Sneddon (zie onderaan dit stukje tekst, erg veel van hetzelfde nietwaar?), een dierenactiviste die zich wetenschapper noemt maar vervolgens zonder enige wetenschappelijke onderbouwing haar op emotie gestoelde onderzoeksresultaten de wereld in strooit waar de Marjoleintjes van deze tijd vervolgens gretig op duiken.

Professor Brian Key onderbouwt wel, maar er zijn nou eenmaal politieke partijen die dit simpelweg niet willen horen en liever namens de gemeente iedere keer weer hun ‘eigen’ riedeltje afdraaien. Maar zou Marjolein nu ook het gesprek met de hengelsport aandurven?

The post De leugen regeert, óók in Almere appeared first on HSV Almere.Source: HSVOG

De leugen regeert, óók in Almere
Getagd op: