De partij voor de Dieren: dat de sportvisserij er inmiddels wel tabak van heeft is een feit, en zeker in Amsterdam hebben ze het er maar weer druk mee. Amsterdamse fractie van de Partij voor de Dieren dient een herzien wetsvoorstel in om sportvissen in Amsterdam te verbieden. Als het voorstel wordt aangenomen door de gemeenteraad is het afgelopen met de hengelsport in Amsterdam.

De raadscommissievergadering op 7 september is de laatste gelegenheid dat de AHV inhoudelijk van zich kan laten horen en naast de AHV zelf zullen twee andere bevlogen sportvissers, waarschijnlijk Hans Sibbel (alias Lebbis) en Juul Steyn, inspreken. Het zou geweldig zijn als ze de publieke tribune helemaal vullen met betrokken sportvissers en zo laten zien dat we onze hobby, onze natuurbeleving en onze manier van vrijetijdsbesteding niet zomaar laten afpakken!

De AHV (lees: de georganiseerde hengelsport) roept daarom sportvissers op om donderdag 7 september 9.00 uur massaal naar de Willem Kraanzaal in de Stopera (Amstel 1 in Amsterdam) te komen en steun te betuigen aan de vereniging. Dus als de hengelsport je lief is, zorg dan dat je donderdag 7 september om 9.00 uur aanwezig bent!

Hier kun je meer informatie, inclusief het onzalige initiatiefvoorstel vinden: https://amsterdam.raadsinformatie.nl/vergadering/1139197

The post De leugen regeert! Oók in Amsterdam? appeared first on HSV Almere.Source: HSVOG

De leugen regeert! Oók in Amsterdam?
Getagd op: