Onyx Foam Pike Float + Light Lion Sports

Met deze doodaas kit kun je direct aan gang met het doodaasvissen op snoek. De set bestaat uit een dobber een loodje stoppertjes en een bijpassende doodaastakel om de doodaas vis op te Dit zijn waarschijnlijk een van de meest populaire snoek / doodaas dobbers van de laatste paar jaar. De dobbers zijn erg robuust en bijna onverwoestbaar. De dobbers hebben een breed drijflichaam en een duidelijke antenne. Omdat er aan de onderkant een wartel zit, kun je de dobber snel monteren of het drijfgewicht aanpassen als de situatie daarom vraagt.

Je kunt bij deze dobber breekstaafje in de dobbers plaatsten waardoor de antenne oplicht. Dit is vooral erg handig als je in de schemer opzoek gaat naar die ene dikke snoek. Er wordt een breekstaafje meegeleverd bij de dobber.

Specificaties

– lichtgevende dobber (20, 30, 40, 50 Gram)

Algemene informatie
Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Source: Tijgernoten nieuwe producten

Onyx Foam Pike Float + Light Lion Sports
Getagd op: