Besteboilies.nl , Aanbieders van boilies en overige .

/*! elementor – v3.18.0 – 20-12-2023 */
.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

De NutCase is een boilie die onze Shelf Life Range aanvult. Eindelijk een boilie die voornamelijk bestaat uit pinda’s. Geroosterd Pindameel is een uitstekende bron van eiwitten, heeft een duidelijke smaak en is gemakkelijk verteerbaar.

Het beste Pindameel dat verkrijgbaar is, rechtstreeks uit de voedingsmiddelenindustrie… en dat proef je! De smaakbeleving is onmiskenbaar en dat wilden we zeker evenaren met onze bekende Roasted Nut Flavour. Voor de echte pindafan en iedereen die iets anders wil dan vismeelboilies of birdfoodboilies.

Het bericht Shelf Life – NutCase verscheen eerst op Besteboilies.nl.Source: Besteboilies

Shelf Life – NutCase
Getagd op: