Compac 125 Medium Korda

Met zes verschillende maten in het Compac-assortiment zijn deze EVA-pouches met ritssluiting perfect voor het opbergen van allerlei visgerei, of andere spullen die je meeneemt tijdens het vissen. Ze zijn allemaal gemaakt van EVA, wat betekent dat ze erg licht en duurzaam zijn, en dankzij de gesealde naden ook waterdicht als ze op natte grond staan. Elke Compac heeft een doorzichtig kunststof deksel zodat je de inhoud kunt zien zonder dat je hem open hoeft te maken. De binnenkant is toegankelijk via een tweewegritssluiting. Het deksel heeft ook een binnenvakje van gaas voor het opbergen van kleinere essentiële spullen waar je snel bij moet kunnen.

Tot de range behoren de kleinere maten 100 en 110 – die perfect zijn om lood in op te bergen, of kleinere items zoals aasnaalden en de dingetjes die je nodig hebt om een ​​rig te knopen.
Dan heb je de middelgrote maten 125 en 140, waar een Tackle Safe of Mini Rig Safe in past, plus spoelen met onderlijnmateriaal, of zelfs een set rig-bits die specifiek zijn voor een bepaald type visserij, zoals je floater-kit. In de grote 200 en 220 Compacs kunnen gemakkelijk marker floats, spods, flesjes Goo, Chod Safe, Zig Box of andere grotere items.
Je kunt ze zelfs uitstekend gebruiken toilettas voor alle spullen die je nodig hebt tijdens het vissen! Wat je allemaal met de Compacs kunt doen, wordt alleen beperkt door je eigen fantasie.
Speciaal voor de Tackle Safe is er ook een maat 150. De pouches worden geleverd in de kleuren groen of Kamo.

Specificaties

– EVA-tasjes met rits
– Kan gebruikt worden om allerlei tackle in op te bergen
– Waterdicht
– Transparante kunststof klep

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Source: Tijgernoten nieuwe producten

Compac 125 Medium Korda
Getagd op: