Krimp Tool Korda

Krimpen is een geweldige manier om nette, sterke verbindingen tot stand te brengen, vooral wanneer je stijvere en/of dikkere materialen gebruikt die moeilijk te knopen zijn, en het stelt je in staat om de lengte van de onderlijn elke keer goed te krijgen, wat vooral handig is voor chod rigs.
Maar het is altijd lastig om een krimp precies goed te krijgen zonder dat hij slipt of het materiaal verzwakt raakt.Deze krimptang beperkt dat probleem omdat hij speciaal is ontworpen voor gebruik met de twee Krimp-maten die wij verkopen.Zolang de Krimps zijn afgestemd op de geschikte diameter van het onderlijnmateriaal, kunt u met de Krimp Tool elke keer de perfecte verbinding maken.Hij is gemaakt van roestvrij staal en de handgrepen zijn met rubberen bekleed zodat je een goede grip hebt en de juiste hoeveelheid druk op een Krimp kan uitoefenen.Daarbij is hij voorzien van een lijnsnijder in de bek, wat handig is bij het monteren van rigs.De verpakking bevat ook 10 kleine en 10 grote krimps.

Specificaties

– Om rigs mee te krimpen
– Handgrepen van roestvrijstaal met rubber
– Uitgerust met een lijnsnijder
– Wordt geleverd met kleine en grote Krimps

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Source: Tijgernoten nieuwe producten

Krimp Tool Korda
Getagd op: