Spare Krimps Korda

Krimpen is een geweldige manier om nette, sterke verbindingen tot stand te brengen, vooral wanneer je stijvere en/of dikkere materialen gebruikt die moeilijk te knopen zijn, en het stelt je in staat om de lengte van de onderlijn elke keer goed te krijgen, wat vooral handig is voor chod rigs.Deze krimps met dubbele buis zijn ontworpen voor gebruik met een verscheidenheid aan onderlijnmaterialen en wanneer je ze met onze Krimp Tool gebruikt, geven ze een verbinding waarop je elke keer kunt vertrouwen.Zorg ervoor dat je een geschikte maat Krimp gebruikt voor je onderlijn.Als de Krimp te groot is, kan hij slippen.
De Small-versie van 0,6mm is perfect voor gebruik met materialen zoals Mouth Trap, de 25lb-versie van Boom, of zelfs stijve gecoate braids zoals Hyrbid.De grote krimp van 0,7mm is voor echt dikke materialen, zoals 35lb Boom of zeer zware mono.Ze worden geleverd in een net doosje met schuifdeksel, waardoor ze er minder snel uit vallen.Je krijgt 50 krimps per pakje.

Specificaties

– Perfect voor stijf materiaal zoals Boom
– Met dubbele buis, en in twee maten
– Te gebruiken met de Krimp Tool

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Source: Tijgernoten nieuwe producten

Spare Krimps Korda
Getagd op: