Besteboilies.nl , Aanbieders van boilies en overige .

/*! elementor – v3.20.0 – 20-03-2024 */
.elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Premium Pop Ups Zero

Maak je klaar om indruk te maken op die karpers met onze Premium Pop Ups Sub Zer0! Deze attractieve witte pop ups zijn speciaal ontwikkeld voor de Sub Zer0 (Bio Activated) WinterBoilie en zullen zeker de aandacht trekken van zelfs de meest kieskeurige karpers.

Wat maakt deze pop ups zo speciaal? Nou, ze zijn niet alleen onweerstaanbaar lekker voor karpers, maar ze zijn ook super veelzijdig. Hoewel ze perfect samengaan met de sub zer0 winter boilies, kunnen ze ook prima worden gebruikt in combinatie met andere boilies. En als je liever vist met een chod of single hookbait, dan zijn deze pop ups daar ook uitermate geschikt voor. Ze verspreiden namelijk langdurig een sterke geur dankzij de essentiële oliën die erin verwerkt zijn.

Onze Premium Pop Ups bevatten dezelfde lokstoffen als de bijbehorende boilie, waardoor ze een onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben op karpers. We hebben zelfs gebruik gemaakt van de 𝙕𝙬𝙖𝙧𝙩𝙚 𝙥𝙚𝙥𝙚𝙧 om die extra smaakboost te geven. En om het geheel wat zachter te maken, hebben we een heerlijk 𝙢𝙚𝙡𝙠poeder toegevoegd. Als kers op de taart hebben we ook nog eens 𝘽𝙚𝙧𝙜𝙖𝙢𝙤𝙩 𝙤𝙡𝙞𝙚 gebruikt, dat zelfs bij lage temperaturen goed oplost en daardoor zeer aantrekkelijk is voor karpers, zelfs in de winter!

Maar daar houdt het niet op. Deze pop-ups zijn ook perfect om als single hookbait te gebruiken. De witte kleur zorgt namelijk voor een visuele prikkel die vooral in de wintermaanden die felbegeerde aanbeet kan triggeren.

Nieuwsgierig geworden ?

/*! elementor – v3.20.0 – 20-03-2024 */
.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=”.svg”]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}
Evolution Products

Het bericht Premium Pop Ups Sub Zer0 verscheen eerst op Besteboilies.nl.Source: Besteboilies

Premium Pop Ups Sub Zer0
Getagd op: