Choddy Korda

Deze haak is speciaal bedoeld voor gebruik met stijve onderlijnen en rigpresentaties zoals de chod rig of de hinged stiff rig, maar hij is ook te gebruiken bij andere pop-up-presentaties. Hij heeft een naar buiten gedraaid oog om te zorgen voor een doorlopende curve van de onderlijn naar de haak bij gebruik van stijve presentaties.

De vorm is verder ontleend aan het iconische Wide Gape-patroon, zij het met een iets dikkere draad. Het is een ongelofelijk sterke haak, waar Darrell Peck over kan meepraten, aangezien hij karpers van ruim 30 kilo heeft gevangen met een maat 8.
De licht gebogen punt is vlijmscherp en de weerhaak is dermate klein dat hij de penetratie niet belemmert, maar na de inhaking wel zorgt dat de haak op zijn plek blijft. De Choddy is verkrijgbaar in de maten 12, 10, 8, 6 en 4, met tien haken per pakje.
 

Specificaties

– Perfect voor chod en hinged stiff rigs
– Naar buiten gedraaid oog
– Zeer sterk
– Gebogen scherpe punt

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Source: Tijgernoten nieuwe producten

Choddy Korda
Getagd op: