Klor Korda

Het Klor model haak is ontworpen door Danny Fairbrass en een agressief, sterk en snel draaiend model met geweldige inhaking eigenschappen in combinatie met een diversiteit aan rigs.
Hij wordt geproduceerd door een van de beste Japanse haak fabrikanten en is uitzonder sterk.
In de praktijk heeft de haak zich dan ook al onder de meest extreme omstandigheden in binnen en buitenland bewezen. 

De Klor heeft een erg agressieve vorm (zelfs meer dan de Kurv Shank haak) waarbij de haakpunt in het verlengde van het oog staat.
Onder andere dit zorgt dat de haak snel draait en houvast zoekt in de bek van een karper.
Door de kromming van de steel en naar binnen gebogen oog komt de haak zonder het gebruik van krimpkous of een kicker tot zijn recht. 

Hij is uitermate geschikt voor onderlijnen gemaakt uit soepel braid, gecoat materiaal (waarbij de coating voor de haak is verwijderd) en combi rigs.

De haakpunt is lang, ultra scherp en licht naar binnen gedraaid.
Hierdoor zal de haak minder snel beschadigd kunnen raken als ongenode gasten zoals kreeftjes en bijvoorbeeld kleine witvis met het aas rommelen en zo de haak over de bodem bewegen.

Er is gebruik gemaakt van een extra stevige draad om zo een sterke haak te fabriceren.
Het resultaat is een betrouwbare haak die gebruikt kan worden in planten- of obstakelrijke omstandigheden, zelfs bij het gebruik van een ge-vlochten hoofdlijn, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de haak open buigt.
Tijdens de testperiode ving Danny vissen tot meer dan 60lb van grote, wilde Franse wateren die vol staan met obstakels.
Ondanks de draaddikte blijft de haakpunt ontzettend scherp en de kleine weerhaak zal er voor zorgen dat de haak als hij op zijn plek zit daar ook blijft.
 

Specificaties

– Maten: 2, 4, 6 en 8
– Verkrijgbaar: Barbed en Barbless (met weerhaak en weerhaakloos)
– Kwantiteit: 10 per verpakking

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Source: Tijgernoten nieuwe producten

Klor Korda
Getagd op: