Krank Korda

Dit patroon vindt gretig aftrek sinds Tom Dove het in 2014 voor het eerst bedacht, en heeft gezorgd voor de vangst van talloze grote karpers in binnen- en buitenland, en zelfs een paar monsters van andere soorten van tegen de 50 kilo in Thailand. De unieke vorm kenmerkt zich door een zeer brede opening, met een vrij korte, gebogen steel naar een licht naar binnen gedraaid oog. Het naar binnen gedraaide effect wordt geaccentueerd door de vorm van de steel en de manier waarop deze naar het oog loopt.

De licht klauwvormige punt staat iets buiten de lijn waardoor de haak zich extra goed vastgrijpt zodra hij eenmaal houvast heeft.
De haken zijn erg sterk en hebben een micro-weerhaak die de inhaking niet belemmert, maar wel zorgt dat de haak op zijn plaats blijft als hij eenmaal zit.

De Krank kan worden gebruikt met een grote verscheidenheid aan rigs en is bijzonder effectief, zelfs met een eenvoudige knooploze knoop. Ook kan hij gebruikt worden bij de meer gecompliceerde set-ups, zoals de spinner rig waar Tom Dove zelf de voorkeur aan geeft. Er is ook een versterkte Krank X-versie voor het zware werk, ontworpen voor gebruik in water met veel wier of obstakels, of in extremere continentale wateren. Elk pakket bevat tien haken, met of zonder weerhaak, en er is keuze uit de maten 2, 4, 6, 8 en 10, plus een maat 1 in de Krank X-versie.
 

Specificaties

– Kan gebruikt worden met allerlei rigs
– Korte gebogen steel
– Klauwpunt
– Sterk en scherp

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Source: Tijgernoten nieuwe producten

Krank Korda
Getagd op: