Wide Gape Korda

Dit is een echt klassiek haakpatroon en de Wide Gape is verantwoordelijk voor de vangst van een enorm aantal grote karpers in de vele jaren sinds de introductie. Het is gebaseerd op een oud klassiek haakpatroon uit de jaren ’80 en ’90 dat destijds bij veel vissers in de smaak viel – de Maruta Kinryu – maar we hebben het verbeterd en gebruiksvriendelijker gemaakt door het bledje voor een oog te vervangen.

De Wide Gape heeft een ietwat naar binnen gedraaid oog en een korte steel, een zwaar gesmede bocht en een zeer scherpe klauwpunt. Hij kan worden gebruikt bij een breed scala aan pop-up- en bodemaaspresentaties, en als hij eenmaal zit, blijft hij meestal ook zitten. Voor wie in obstakelrijk water vist, is er ook een Wide Gape X-versie.

Voor echt extreme omstandigheden in het buitenland – inclusief het vissen op gigantisch Siamese karpers of Mekong-meervallen in Thailand – is er een nog zwaardere Wide Gape XX-versie. Voor water waar haken met weerhaken verboden zijn, is de weerhaakloze Wide Gape B perfect. Ze worden allemaal geleverd in pakjes van tien, met de Wide Gape in de maten 10, 8, 6, 4 en 2; de Wide Gape B in de maten 10, 8, 6, 4, 2 en 1; de Wide Gape XX in de maten 8, 6, 4, 2 en 1, en Wide Gape X in de maten 12, 10, 8, 6, 4 en 2.”
 

Specificaties

– Klassiek haakpatroon 
– Korte steel en naar binnen gedraaid oog
– Scherpe klauwpunt
– Zeer sterk
– Verkrijgbaar in nog sterkere versies X en XX

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Source: Tijgernoten nieuwe producten

Wide Gape Korda
Getagd op: