Kickers Korda

Kickers zijn misschien maar gewoon een gebogen stukje rubber, maar vaak hebben de eenvoudigste dingen bij het vissen de grootste impact, en hiermee zal het haakvermogen van allerlei verschillende rigs verbeterd worden. De Bent Hook-set-up was bijzonder effectief om een ​​vis in de bek te haken, maar veroorzaakte ook veel schade. Daarom gebruiken vissers al jaren stukjes krimpkous om het effect na te bootsen. Kickers besparen al het gedoe dat erbij kwam kijken omdat ze hetzelfde effect hebben, maar nu schuif je er gewoonweg een over het oog van je haak zonder dat je dingen hoeft te stomen. Ze zijn ook perfect voor gebruik met spinner-rigs.
Sommige vissers willen hun rig zoveel mogelijk camoufleren, en de groene en bruine versies zijn daar perfect voor, maar op sommige locaties kan een felgekleurd stuk tubing aan de haak ervoor zorgen dat ze eerder worden opgepakt.

Er zijn ook gemengde rood-witte en geel-roze versies, als je een beetje kleur aan je haak wilt toevoegen. Kickers zijn gemaakt van robuust rubber en zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten die passen bij de haak die je gebruikt – klein voor maat 10 en 12, medium voor maat 6 en 8, groot voor maat 2 en 4 – zodat ze goed over het oog blijven zitten. Als je een vis haakt, trekt de Kicker tijdens het gevecht recht, maar keert daarna terug naar zijn oorspronkelijke vorm en is dan weer klaar om te worden gebruikt. Je krijgt tien Kickers per pakje.
 

Specificaties

– Zorgt voor efficiëntere inhaking
– Eenvoudig op je haak te schuiven
– Verschillende kleuren verkrijgbaar
– 10 stuks per verpakking

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Source: Tijgernoten nieuwe producten

Kickers Korda
Getagd op: