Partikel Kook Deal kant en klaar 10KG

De partikel kook deal bestaat uit: tijgernoten, boekweit, gele maïs, hennep en dari. De tijgernoten in deze kant en klare partikel mix kunnen gebruikt worden als haakaas. Door de kleine deeltjes van de verschillende partikels is deze mix de perfecte basis voor een voerstek. De karpers zullen hierdoor lang blijven zoeken naar voedsel.

De relatief lage prijs maakt het extra aantrekkelijk om dit product in grote partijen over de voerstek te strooien. Daarnaast wordt deze partikel mix veel gebruikt voor het vissen met de pen.

Het is mogelijk dit product in te vriezen na levering voor een langdurige houdbaarheid. Indien wenselijk in kleinere porties. Ingevroren is deze verpakking minimaal één jaar houdbaar. Dit product is vers gekookt zonder conserveringsmiddelen. De partikels zijn netjes vacuüm verpakt om de versheid te waarborgen.

De verpakking is ca. 14 dagen houdbaar buiten de vriezer in de vacuüm verpakking, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Onbevroren en geopend is dit product beperkt houdbaar, ook dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Bewaar de verpakking altijd zo donker en koel mogelijk.  Wil je dit product PVA vriendelijk maken? Voeg dan wat zout toe. Kortom 100% verse producten van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Specificaties

-Product: kant en klare partikels
-Gewicht: 5KG
-Verpakking: per 5KG vacuüm verpakt
-Kleur: variërend
-Smaak: naturel

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.Source: Tijgernoten nieuwe producten

Partikel Kook Deal kant en klaar 10KG
Getagd op: