Met de VISplanner App check je eenvoudig en direct aan de waterkant met je smartphone of je er mag vissen of niet, op basis van jouw eigen VISpas. Inclusief alle benodigde informatie van viswateren. Ook vind je er op de Google Maps kaart allerlei visserijvoorzieningen als trailerhellingen, visstekken, hengelsportzaken en meer.
De visplanner app kan je hier downloaden.


Sportvisserij Nederland heeft een prachtige sportviscommunity; Mijn VISmaat. Hiermee is mogelijk om snel en eenvoudig je vangsten te registreren, delen en analyseren. Via je smartphone als app, of via de website www.mijnvismaat.nl.
Mijn VISmaat is geschikt voor beginnende sportvissers, maar zeker ook voor de ervaren cracks.

Wat kan ik met MijnVISmaat?
Met Mijn VISmaat registreer je simpel en eenvoudig je vangsten aan de waterkant met je smartphone of tablet. Eén voor één of meerdere tegelijk. Zo ontstaat je eigen persoonlijke vangstenlogboek en heb je altijd je vangsten in een mooi overzicht. Voeg naast vangstinformatie als locatie, vissoort (er is een mooie koppeling met de Vissengids van Sportvisserij Nederland), lengte, gewicht, aas en diepte ook foto’s, video’s en persoonlijke informatie toe. De voordelen op een rij:

  • Al je vangstgegevens duidelijk in één overzicht
  • Deel je vangsten direct met je vrienden via social media
  • Bekijk de visactiviteiten van je vismaten
  • Uitgebreide persoonlijke vangststatistieken

Mijn vismaat is in de App- en playstore te downloaden.Voor de online variant kan je op de afbeelding hierboven klikken.


Met de Vissengids App van Sportvisserij Nederland kun je eenvoudig en snel alle zoetwater- en zeevissen van Nederland doorzoeken, bekijken en determineren.

  • Alle Nederlandse zoetwater- en zeevissen op je mobiel, met strak beeldmateriaal
  • Vissen doorzoeken op alfabet, familienaam en trefwoord
  • Uitgebreide informatie over herkenning, verspreiding, voedsel en meer
  • Visserijwet informatie per soort (gesloten tijden, minimummaten e.d.)
  • Soort bepalen met de speciale determinatiemodule
  • Gratis!

De Vissengidsapp is in de App- en playstore te downloaden.


 Het is een extra service aan de VISpashouders en Visbladlezers, die nu overal – ook aan de waterkant en in het donker – de twee speciale edities met alle zeven regiokaternen van Hét Visblad volledig digitaal en ‘interactief’ kunnen lezen.

Zoekfunctie
Hét Visblad is in de app volledig door te ‘swipen’. Bij één keer tikken op het scherm, verschijnt de rest van het blad onderaan in miniatuurweergaven. Inzoomen werkt uiteraard ook en er zijn speciale icoontjes die je aan kunt klikken voor meer informatie zoals foto’s, websites en video’s.
Vooralsnog komen alleen de regio-edities – het mei- en decembernummer – in de app beschikbaar. Hét Visblad vormt hiermee de vierde app van Sportvisserij Nederland

 

 


Ontdek het beste visweer. Deel je vangsten met duizenden vissers, maar stekinformatie alleen met je vismaten. Registreer vangsten, aanbeten, volgers en waarnemingen. Determineer onbekende vissen samen met andere gebruikers.

Een soort van logboek. Erg leuk!