Karperput Andijk is gevestigd op het Hornpad in Andijk. Je moet via een steegje tussen huisnummer 35 en 37 door lopen en zo kom je op de visput uit.
De visput is van HSV de Dobber en is niet het gehele jaar geopend. Van 1 april tot en met 31 oktober is de visput open. Je kan hier vissen met vergunning van één uur voor zonsopkomst tot 1 uur na zonsondergang.
Nachtvissen is niet toegestaan tenzij je hier een special vergunning voor hebt. Deze dien je via de mail vooraf aan te vragen. De benodigde informatie vind je op de website van de visput Andijk

De karperput heeft een aantal regels die op de site vermeld staan.
Het karperbestand is recentelijk in samenwerking met sportvisserij Nederland onder handen genomen. Voorheen zaten er hier ruim 3000 karpers in. Dit aantal is naar beneden bijgesteld en telt op dit moment tussen de 750 en 1000 gezonde karpers.

Als karpervisser kan je hier tussen de 2 en de 10 karpers per dag vangen.
Wanneer je hier wilt gaan zitten dien je in het bezit te zijn van de vispas en daarnaast ook een dagvergunning. Deze kan je kopen bij de controleur van HSV de Dobber en komt vanzelf langs.
De kosten zijn voor een dagvergunning 6 euro en een derde hengel 3 euro
Het clubhuis is op verschillende dagen geopend en je kan op de website kijken op welke dagen deze geopend is.

Nadeel is wel, dat je niet met de auto voor de deur kunt komen en dus gebruik moet maken van een trolly of ander vervoermiddel voor je spullen.
Het pad is rondom de put niet heel erg breed maar voldoende.
Zeer leuke karperput met leuke vangsten waar ik met regelmaat te vinden ben.