De Nederlandstalige product video:

 

De controle van de remote en de app vind plaats via Bluetooth. De communicatie tussen de remote en de voerboot is een normale 2,4 GHz verbinding.
De Nederlandstalige handleiding kunt u HIER downloaden.

 

De afstandsbediening is anders van vormgeving dan je gewend bent. Deze is zo gemaakt dat je hem volledig bedient met 1 hand en dus de andere kan gebruiken om je hengel vast te houden. Op de afstandsbediening vind je een joystick voor de besturing en diverse knoppen voor de andere functies. Standaard is de boot uitgerust met GPS en een auto-pilot die je zelfs via de afstandsbediening kunt instellen

Naast de afstandsbediening kan je ook een app ( De app kan hier worden gedownload voor iOS) op je smartphone of tablet gebruiken om de diverse GPS punten te beheren en in te stellen.

De boot wordt voortgedreven door twee motoren die een vaarcapaciteit hebben van 10 km, meer dan genoeg voor een gemiddelde sessie zou ik zo zeggen. In totaal kan je er 3 kg aan voer mee transporteren, dat in twee hoppers wordt verdeelt.

Voor je rig is er een hook-release aan de achterkant van de boot.

De boot beschikt verder over een ULS, Uniek verlichting systeem voor hulp bij het varen in het donker.

De boot beschikt over een return to home functie waarmee de boot terugkeert na het laatste vertrekpunt wanneer de batterij leeg is of wanneer de boot buiten bereik komt. Ook wel het Worry-Free system genoemd.
Het bereik is 300 meter mits vrij van obstakels en weersomstandigheden.

De boot beschikt over 2 USB porten waar een camera en fishfinder op aangesloten kunnen worden.

 

Styling van de boot

De bovenkant van de boot heb ik door middel van zelf gemaakte digitale camouflage stickers beplakt waardoor de boot een hele ander uitstraling heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Firmware

De eerste firmware release is beschikbaar en is hier te downloaden. De release is van 5 april 2018.