Met de New Direction Tackle Smart Bivvy Light kan je zelf de kleur bepalen die je wilt. De helderheid is dimbaar en gemakkelijk te bedienen met de gratis app voor je telefoon.

De ND beetmelders kan je koppelen met de ND Smart Bivvy Light. Wanneer er een run signaal komt zal de lamp gaan branden (in wit licht)

Volledige APP-ondersteuning. Het ND Smart Light wordt geleverd met vier verlichtingsmodi voor een breed scala aan behoeften, leesmodus, stroommodus, aangepaste modus en SOS-modus.
Lange looptijd helderwit. 18-20 uur gedimd Wit: 200 uur; Gekleurde modus: 18-20 uur.

Zeer hoge capaciteit. 5200 mAh Lithiumbatterij wordt opgeladen in slechts 3 uur met een 2A-oplader (niet meegeleverd) via de meegeleverde micro-USB-kabel.
Maximaal uitgangsvermogen: 5V / 2A.
Kan dus ook worden opgeladen aan de waterkant met een powerbank

Handleiding:

De handleiding kunt u HIER downloaden.
Hieronder vindt u de gebruikershandleiding;

 

Unboxing video:

 

Bivvylight op bivvytafel

Wanneer je net als ik niet alleen op zachte ondergrond vist maar ook op een harde ondergrond waar je geen backstick kwijt kunt is het handig om je bivvylamp op je bivvytafel te bevestigen. Deze koppelingen zijn er nog niet. Met dank aan mijn vismaat Rene die een zelfgemaakte quick-release voor me heeft gemaakt is het mogelijk om heel eenvoudig de bankstick te borgen op de tafel. Hierdoor is het geheel ook zeer eenvoudig te transporteren.
Je hebt nu voldoende licht op je tafel EN in elke gewenste kleur in te stellen.